Hästar & hobbydjur

Vi har ett brett sortiment av foder och tillskott från ledande leverantörer till din häst, hund, katt och kanin. Du finner även foder och tillbehör till hönsen. Hos oss hittar du de dagliga tillbehören till häst och stall, så som liniment, hästskor, borstar, hinkar m.m. Vi har även ett brett utbud av ströprodukter till både stall och smådjursburar. Våra försäljare ger goda råd och hjälper gärna till att hitta rätt produkter till dig och ditt husdjur.

Stängsling

Hos oss finns ett komplett sortiment för att bygga olika typer av stängsel. Idag använder man mestadels elstängsel, men vi har även hönsnät till hönsgården och fårnät till fårhagen. Vårt stängselmaterial kommer från de ledande leverantörerna DeLaval och KRAMP. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt produkter för att bygga ett komplett och välfungerande stängsel till dina djur.

Hund, katt & kanin

I vår butik hittar du både torrfoder och färskfoder till din hund, vi har även tillskott som laxolja, glucosamin och grönläppad mussla. Från vår leverantör Jahti & Vahti finns olika sorters torrfoder. 

Till katten finns olika sorters torrfoder från Miuku & Mauku, Chudleys och Josera.

Till sällskapskaniner hittar du både pellets och myslifoder i vårt sortiment. Vi har även kutterspån och torvplattor att använda som strö i kaninburen. Till köttkaniner finns pelletsfodret Rabbfor från Lantmännen.

Välkommen in! Vår duktiga personal ger gärna råd kring utfodring av ditt sällskapsdjur.

Häst

Vi säljer kraftfoder och tillskott av hög kvalitet från marknadsledande leverantörer, som till exempel KRAFFT och Racing. Vi bidrar gärna med goda råd kring utfodring av din häst. I butiken hittar du även det mesta som behövs i den dagliga skötseln av häst och stall. Ett brett sortiment av liniment, hästskor, grimmor, borstar och schampo m.m. Till stallet finns hinkar, vattenbaljor, grepar, sopborstar och skottkärror. Våra leverantörer har mycket mer än vad som ryms i vår butik, men vi tar gärna hem det du önskar på beställning.

Höns

Det blir allt mer populärt att ha några höns hemma på gården, man får färska ägg och lite hjälp i trädgården av ivriga maskletare. Hos oss hittar du kraftfoder, vetekli och spannmål till kycklingar, unghöns och vuxna värpande hönor. Vi har även till exempel värmelampor, foderautomater, vattenautomater och strö till buren. Välkommen in!

Krafft

KRAFFT är Sveriges största leverantör av kraftfoder till häst. KRAFFT tillhör den svenska koncernen Lantmännen. KRAFFT tillverkar ett brett sortiment av kraftfoder och fodertillskott för alla typer av hästar, det finns en sort för varje behov.

Josera

Husdjursmat med passion. 

Josera är en del av Erbacher Group, ett traditionellt tyskt familjeföretag som grundades i Kleinheubach. Josera har mer än 65 års erfarenhet av produktion av djurfoder.

Jahti & Vahti

Jahti & Vahti hundfoder tillverkas och marknadsförs av Finska Foder – Finlands ledande fodertillverkare. I vårt sortiment hittar du flera olika sorter av Jahti & Vahti torrfoder i 15kg säckar till förmånligt pris, och självklart är det fritt från vetegluten!

Velj.Wahlsten

Velj.Wahlsten bildades år 1918 och har sen dess tillverkat, importerat och exporterat utrustning och tillbehör för hästar. Wahlsten har bland annat ett eget sadelmakeri där man tillverkar måttanpassad hästutrustning av mycket hög kvalitet.

Globus sport

Globus sport är ett grossistföretag som säljer utrustning och tillbehör till både häst och ryttare. I sortimentet finns även hinkar, krubbor och hängare, ja det mesta man kan tänkas behöva i stallet. Globus säljer även tillbehör till hund och katt.

Kramp

KRAMP (tidigare Grene) säljer ett brett sortiment för hela jordbruket. De har ett brett, välsorterat sortiment av stängselmaterial till både elstängsel och nätstängsel. I vårt sortiment från KRAMP finner du även en del husdjursprodukter.

Ab Lantbruk

Möckelövägen 65
AX-22120 Mariehamn
Åland, Finland

+358 (0)18 23022
info@lantbruk.ax