Om oss

Välkommen till oss på Ab Lantbruk.

Vi är en modern lantbruksaffär som vill hjälpa dig till att leva ett jordnära liv på Åland. Vi grundades år 1991 och ägs idag av ett antal åländska jordbrukare och företag. Genom våra många år i branschen besitter vi stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vårt mål är att vara en välfungerande vardagsaffär med attraktivt sortiment och intressanta erbjudanden för alla våra kundgrupper.

Vårt sortiment består av gödsel-, växtskydds- och ensileringsmedel samt kalk, foder, utsäde och lantbruksmaskiner. Vi bedriver även spannmålshandel med egen spannmålstork. I vår butik hittar du ett brett urval av olika förnödenheter för lantbruk och husdjursskötsel. Vi har också reservdelsförsäljning för småmaskiner, traktorer och lantbruksmaskiner, samt en egen verkstad.

Vi är Ålands ledande småmaskinsförsäljare och vi representerar både Husqvarna och Stihl samt en handfull andra varumärken inom småmaskiner.

Ab Lantbruk är också en trädgårdsbutik. Vi har ett brett sortiment av både maskiner och tillbehör till trädgården t.ex. lökar, frön, redskap, myllor, gödsel, bekämpningsmedel, bevattning och växthus.

Vi på Lantbruk vill erbjuda dig som kund högklassiga – eller som på åländska ”viliga” – produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vår kunniga personal hjälper dig gärna – välkommen in!

Ab Lantbruk

Möckelövägen 65
AX-22120 Mariehamn
Åland, Finland

+358 (0)18 23022
info@lantbruk.ax